over ons

 Boerderij Erve de Boekhorst is een agrarisch familiebedrijf dat begin jaren 50 begon als een melkvee- en kippenhouderij, gerund door de familie van Voorst. Het is gehuisvest op het landgoed de Boekhorst in Klein-Dochteren, gemeente Lochem. Vier generaties woonden, werkten en speelden sindsdien op deze prachtige plek.

Tegenwoordig is het een creatieve buitenplaats met een maatschappelijke en culturele betrokkenheid, gerund door Jan van Voorst. Zo vindt je er een grote moestuin met veel passie gerund door vrijwilligers, waarvan de oogst volledig ten gunste komt van de Voedselbank in Zutphen. Ook worden er regelmatig kleinschalige evenementen georganiseerd zoals tuindiners waarbij gekookt wordt met ingrediënten uit de moestuin en klassieke openluchtconcertjes.

Sinds Jan van Voorst gestopt is met het melkveebedrijf stortte hij zich op een nieuwe uitdaging. Het realiseren van drie luxe vakantie appartementen in de inmiddels prachtig verbouwde monumentale schuur. Hier kunnen gasten genieten van een vakantie of weekendje weg in een landelijke omgeving met volop mogelijkheden op het gebied van natuur en cultuur.